Betonnen deksloven voor damwanden

Foundiz levert een speciaal bekistingssysteem voor deksloven op damwandconstructies. Dit innovatieve systeem, ontwikkeld door Dawson Construction Plant (DCP), is snel en efficiënt en zorgt voor veilig werken op hoogte en rondom water. Het bekistingssysteem kan worden gebruikt voor U- en Z-vormige damplanken en ook voor combiwanden.

Ontdek

  ONZE PARTNERS

  Deksloofbekistingssysteem door Foundiz

  Bij Foundiz zijn we trots op het geavanceerde bekistingssysteem voor betonnen deksloven dat is ontworpen door Dawson Construction Plant (DCP). Dit innovatieve bekistingssysteem is een game-changer bij de constructie van deksloven op verschillende soorten kerende constructies, waaronder damwanden, combiwanden, secanspalen en variaties hierop.

  Combinatie van staal steunen & soffit panelen

  De basis van het DCP bekistingssysteem draait om een nauwgezette combinatie van robuuste stalen steunen en de ingenieuze Soffit panelen. Deze Soffit-panelen dienen als stalen platforms opgebouwd uit een reeks nauwkeurig uitgelijnde aluminium staven. Voor een optimale bevestiging worden de steunen stevig aan de damwand bevestigd door een speciaal steun, welke aan weerszijden is voorzien van een draadeind met harde stalen punten aan beide uiteinden, in de kassen van de stalen damwand te draaien. Voor projecten die een groter draagvermogen vereisen, passen de steunen naadloos in stalen beugels die op ingenieuze wijze in de damplanken worden gehaakt.

  Onze voorraad
  Capping Beam Systems for sale
  Capping Beam Systems by Foundiz

  Gemakkelijk te bevestigen en te postitioneren

  Het aanbrengen van het DCP bekistingssysteem is een fluitje van een cent. Zodra de steunen zijn geplaatst – meestal twee steunen per Soffit paneel in de standaardtoepassingen – kan het Soffit-paneel moeiteloos op de steunen worden geplaatst. Na zorgvuldige bevestiging en fijnafstelling van het paneel worden de aluminium staven die in de Soffit-panelen zijn geïntegreerd voorzichtig in lijn gedrukt met de contouren van de damwand of combiwand. De volgende stap is het stellen van de verticale wandbekisting, die kan worden uitgevoerd met traditionele bekistingsmethoden of door te kiezen voor een systeembekisting. Bij dit innovatieve bekistingssysteem staat gebruiksvriendelijkheid voorop en het praktische ontwerp zorgt voor een indrukwekkende productiesnelheid tot 15 strekkende meter per dag.

  Snelle montage en demontage

  Efficiëntie blijft niet beperkt tot montage; het DCP afdekbalksysteem blinkt ook uit in snelle en probleemloze demontage na het storten. Dit bekistingssysteem biedt een veelzijdige range om te voldoen aan diverse projectvereisten en is verkrijgbaar in drie varianten: licht, middelzwaar en zwaar. Onze experts voeren snel een analyse uit van uw specifieke projectspecificaties waarbij een schematische tekening wordt gegenereerd met het voorgestelde type bekistingssysteem, inclusief toelaatbare betonbelastingen. Foundiz biedt niet alleen de mogelijkheid om te kopen, maar ook om dit revolutionaire systeem te huren, zodat u kunt profiteren van innovatie zonder direct te investeren in een nieuw systeem.

  Ontdek

  Ontdek Foundiz

  Play Video

  Verbeter en versnel uw bouwproces

  Foundiz introduceert de toekomst van de bouw met het DCP deksloofbekistingssysteem. Dankzij de naadloze combinatie van solide techniek en efficiënt ontwerp belooft dit systeem niet alleen een vlotte montage en demontage, maar ook een geweldig eindresultaat. Of u nu kiest voor kopen of huren, Foundiz zorgt ervoor dat uw project wordt uitgevoerd met de beste oplossingen.

  Standard Capping System

  Standaard deksloofbekistingssysteem

  • Werkbelastingen: 1500 kg/steun (Z-palen) en 2000 kg/steun (U-palen)
  • Paneellengtes: van 2,5 tot 3,0 m1
  • Paneelgewichten: van 360 kg tot 477 kg
  • Maximale veilige werklast incl. paneel: van 1000 tot 1300 kg/m1
  • Opties: location buttons, diep paneel, Peri zijpanelen
  Medium capping System

  Medium deksloofbekistingssysteem

  • Werkbelasting: 3000 kg/beugel
  • Lengte paneel: 3,0 m1
  • Gewicht paneel: 450 tot 477 kg
  • Maximale veilige werklast incl. paneel: 2000 kg/m1
  • Opties: diep paneel, Peri zijpanelen
  Heavy Duty Capping system

  Heavy duty deksloofbekistingssysteem

  • Werkbelasting: 15000 kg/beugel
  • Lengte paneel: 3,0 m1
  • Gewicht paneel: 2000 kg
  • Maximale veilige werklast incl. paneel: 10.000 kg/m1
  • Opties: diep paneel, Peri zijpanelen

  Kennismaking?