Boorkranen

Foundiz biedt het complete assortiment funderingsmachines van Soilmec. Foundiz levert verschillende typen boorkranen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. In geval van speciale wensen hebben we de juiste oplossing. Foundiz is gespecialiseerd in het klantspecifiek modificeren van funderingsmachines.

Meer leren

  Complete oplossingen van Foundiz

  Zaken doen met Foundiz komt neer op het inwinnen van deskundig advies met betrekking tot het selecteren van de ideale machines voor uw specifieke funderingstechniek. Naast het spectrum van complete boorkranen beschikt Foundiz over een indrukwekkende reeks bijbehorende accessoires, inclusief maar niet beperkt tot betonpompen op rups, betonslangen en een assortiment boormaterialen variërend van avegaarboren tot hoogwaardige boorschrapers.

  Wat Foundiz echt onderscheidt, is het brede productpakket dat het aanbiedt om tegemoet te komen aan de veelzijdige wensen van haar klanten. Het team van deskundige technische specialisten van de organisatie beschikt over een schat aan ervaring in onderhouds- en reparatieprocedures, zodat uw boorkranen de grootst mogelijke zorg krijgen.

  CFA Drilling Rigs

  Speciale CFA-boorkranen

  • Gewichtsklasse: 37 tot 52 ton
  • Paallengtes: tot 30 meter
  • Koppel: 100 tot 165 kNm
  • Toepassing: CFA en secanspalen
  • Opties: verlengstukken, avegaarboren, boorschrapers, betonpompen op rups en slangen
  Drilling rigs

  Boorkranen

  • Gewichtsklasse: 37 tot 130 ton
  • Paallengtes: tot 40 meter
  • Koppel: 100 kNm tot 400 kNm
  • Toepassingen: CFA, semi-grondverdringende palen, secanspalen, verticale trekankers en jet-grouting
  • Opties: verlengstukken, avegaarboren, boorschrapers, betonpompen op rups en slangen
  Kelly Drilling Rigs

  Kelly boorkranen

  • Gewichtsklasse: van 30 tot 135 ton
  • Paallengtes: tot 80 meter
  • Koppel van 100 kNm tot 165 kNm
  • Toepassingen: boorpalen met grote diameter en DTH
  • Opties: kelly boorstangen, dubbelwandige casings, boorbuckets en bentonietinstallaties

  ONZE PARTNERS

  Funderingsmachines te koop

  Foundiz is gespecialiseerd in de verkoop van funderingsmachines voor uiteenlopende toepassingen. Als distributeur van Soilmec producten levert Foundiz met trots de productrange van dit gerenommeerde merk.

  De verschillende technieken met funderingsmachines

  Boorkranen spelen een cruciale rol bij de uitvoering van trillingsvrije funderingspalen en dienen als ruggengraat voor verschillende bouwwerken. Naast de beproefde funderingstechnieken zoals CFA-palen (continuous flight auger) en grote diameter boorpalen kunnen deze boorkranen voor tal van andere technieken worden toegepast. Een voordeel van Soilmec funderingsmachines is hun relatief lage gewicht, wat economisch voordelig is tijdens transport en toegang tot diverse werklocaties.

  Drilling Rigs by Foundiz
  Drilling Rigs

  Machinemanagement- en registratiesysteem

  De functionaliteit van de boorkranen wordt gevormd door het Drilling Mate System (DMS). Dit systeem bestuurt niet alleen nauwkeurig alle functies van de boorkraan, maar bewaakt en registreert ook de productiegegevens van de funderingspalen. Deze verkregen uitvoeringsinformatie versterkt de algemene kwaliteitsborging van de funderingswerkzaamheden. De reeks funderingstechnieken die met funderingsmachines van Foundiz kunnen worden uitgevoerd, omvat alles van trillingsvrije in de grond gevormde palen met grondverdringing of grondverwijdering tot geschroefde buispalen met groutinjectie. Daarnaast heeft Foundiz expertise en oplossingen voor Down The Hole (DTH) boren.

  Modificatiekits voor funderingsmachines

  Foundiz is een innovator in de sector en heeft modificatiekits ontworpen waarmee standaard funderingsmachines kunnen worden omgebouwd tot damwandmachines. Deze transformatie kan worden omgekeerd. Deze unieke oplossing, onder een exclusief patent van Foundiz, illustreert de pioniersgeest van de organisatie om veelzijdigheid te vergemakkelijken.

  Neem een kijkje

  Ontdek Foundiz

  Play Video

  Kennismaking?