https://www.youtube.com/watch?v=nvMOdu4AmhI

Piling equipment for every foundation technique

Foundiz is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat funderingsequipment voor allerlei funderingstechnieken verkoopt en verhuurt.

Wij leveren de beste funderingsmachines voor de klus en ondersteunen met advies

Foundiz is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat machines en equipment voor funderingstechnieken en grondverbetering verkoopt en verhuurt. We leveren de beste funderingsmachines voor uw project en kunnen ondersteuning bieden met advies. Foundiz verkoopt nieuwe en gebruikte funderingsmachines. Met een heibaarheidsanalyse bepalen we het meest geschikte funderingsequipment dat u verzekert van een snel en efficiënt heiwerk.

Verkoop

Machines en tools voor funderingstechnieken en grondverbetering

Verhuur

Hei- en boorstellingen, trilblokken en heihamers, groutpompen en damwanddrukmachines

Advies

We bieden advisering en projectondersteuning voor funderingsprojecten

Voorraad

We hebben een grote voorraad gebruikt funderingsequipment van hoge kwaliteit

Hoe werken we?

Foundiz benadert de dingen anders. We zijn benieuwd naar de projectaanpak van onze klanten, niet alleen nu maar ook in de toekomst! Zo kunnen wij hen het beste van dienst zijn! Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van funderingstechnieken en equipment begrijpen wij uw uitdagingen. Met ons brede productassortiment kunnen we helpen. We leveren nieuw en gebruikt funderingsmaterieel en verhuren alle soorten hei- en boorequipment.

Het uitvoeren van heibaarheidsanalyses is een voorbeeld van ons adviesaanbod. Op basis van paalspecificaties, een bodemrapport en gespecialiseerde software bepalen we het meest geschikte trilblok of heihamer voor jou. Hierdoor bent u verzekerd dat u met het door ons geleverde equipment uw funderingsproject veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

Neem een kijkje

Ontdek Foundiz

Play Video

Maak kennis met Foundiz

Over ons

Verkoop

We leveren nieuwe en gebruikte funderingsmachines zoals complete hei- en boorstellingen, verschillende soorten trilblokken, boormotoren, heihamers, betonpompen, groutpompen en andere gespecialiseerd funderingsequipment en tools.

Verhuur

Foundiz verhuurt verschillende soorten funderingsmachines, zoals hei- en boorstellingen, microboorstellingen, trilblokken, heihamers, groutpompen en nog veel meer. Neem een kijkje op onze verhuurpagina om ons aanbod te bekijken.

Advies

Je profiteert van meer dan 25 jaar Foundiz-ervaring in funderingstechnieken en geotechniek. We helpen je bij het kiezen van de juiste machine voor jouw klus. Bijvoorbeeld door heibaarheidsanalyses.

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad gebruikte funderingsmachines van hoge kwaliteit. Heeft u moeite de juiste funderingsmachine te vinden, neem dan contact met ons op voor de laatste updates of andere mogelijkheden.

Onze recente publicaties

Machines

Beretta T44 boormachine voor geothermische toepassingen

Foundiz biedt een breed assortiment Beretta compacte boormachines voor micro palen, geothermische boortoepassingen en bodemonderzoek. Beretta staat ook bekend om hun aanbouw boormasten waarmee een…
Maschinen

Beretta T44 Bohranlage für geothermische Anwendungen

Foundiz bietet eine breite Palette von Beretta-Mikrobohrgeräten für Mikropfähle, geothermische Bohrungen und Bodenuntersuchungen an. Beretta ist auch für seine Mastanbauten bekannt, mit denen ein Hydraulikbagger…
Machines

Beretta T44 drilling rig for geothermal applications

Foundiz offers a wide range of Beretta micro drilling rigs for micro piling, geothermal drilling applications and soil investigation. Beretta is also famous for their…

Kennismaking?