Compacte boormachines

Voor speciale funderingstechnieken zoals grondkerende constructies of trekspalen voor forse belastingen zijn speciale boormachines noodzakelijk. Foundiz levert het complete Soilmec-assortiment van compacte funderingsmachines voor verankeringen, micropalen en jet-grouting. Bijzondere projecten en specificaties? Neem dan contact met ons op voor de beste oplossing als het gaat om funderingsmachines.

Meer info

  ONZE PARTNERS

  Compacte funderingsmachines te koop

  Ontdek een uitgebreid assortiment compacte funderingsmachines via Foundiz. Als Soilmec-dealer levert Foundiz een uitgebreid assortiment aan funderingsmachines van dit gerenommeerde merk. Daarnaast is Foundiz een vertrouwde dealer van Beretta Alfredo, een prominente fabrikant op dit gebied.

  Toepassingen van compacte funderingsmachines.

  Compacte boormachines worden gebruikt om groutankers te boren voor grond- en waterkerende wanden. Deze funderingsmachines blinken niet alleen uit in toepassingen voor groutankers, maar zijn ook zeer geschikt voor jet-grouting. Door gebruik te maken van de jetgroutingtechniek creëren deze installaties aanzienlijke groutkolommen door de bestaande grondlagen te vermengen met een mengsel van water en cement. De uiteindelijke jet-grouting kolommen hebben een breed toepassingsgebied waarbij kan worden gedacht aan toepassingen zoals stabilisaties, verticale palen met hoge indrukwekkende draagvermogens of als als grondkering voor complexe bouwconstructies.

  Onze voorraad
  Micro Drilling Rig
  Micro Drilling Rigs by Foundiz

  Eenvoudige uitvoering van paalfunderingen

  Het toepassingsgebied van compacte funderingsmachines strekt zich uit tot de uitvoering van verticale trekpalen, groutinjectiepalen, groutankers en jet-grouting. Micropalen zijn zeer geschikt voor renovatieprojecten in bestaande gebouwen, maar ook voor gebruik als trekpaal in situaties zoals toeritten en betonvloeren in bijvoorbeeld parkeergarages waar de waterdruk een probleem vormt. Het compacte formaat, bedieningsgemak en het feit dat ze trillingsvrij schroeven maakt dat compacte funderingsmachines uitstekend geschikt zijn voor het gebruik in stedelijke omgevingen. Deze machines werken geluidsarm, zijn snel, wendbaar en efficiënt en kunnen navigeren door moeilijk toegankelijke werkterreinen. Hierdoor zijn ze ideel voor projecten in drukke stadsgebieden.

  Verbeterde functionaliteit met diverse opties

  Foundiz gaat verder dan het standaard aanbod en levert ook een reeks accessoires die zijn ontworpen zijn om de veelzijdigheid van compacte boormachines te vergroten. Van deze aanbouwdelen nemen de Beretta aanbouwmasten een prominente plaats in. Beretta aanbouwmasten modificeren hydraulische graafmachines in veelzijdige boormachines. Bovendien levert Foundiz vooruitstrevende oplossingen met volledig elektrisch aangedreven en emissievrije compacte boormachines. Een bijzonder voorbeeld is de Soilmec SM 13E ankerboormachine, welke voor een proefproject in Eindhoven in 2023 verschillende groutankers volledig emissievrij heeft uitgevoerd. Deze geëlektrificeerde boormachines zijn het bewijs van Foundiz’ streven naar milieuvriendelijke innovaties.

  Kijk hier

  Ontdek Foundiz

  Play Video

  Foundiz - Uw partner voor compacte funderingsmachines en meer

  Foundiz biedt niet alleen compacte boormachines, maar een heel gamma van oplossingen. Zoals compacte funderingsmachines van Beretta, groutpompen, mud pompen, adapterstukken en een reeks aan boormaterialen. De missie van Foundiz om een compleet pakket te leveren zorgt ervoor dat klanten beschikking hebben over tools en ondersteuning die nodig zijn om hun funderingsprojecten met precisie uit te voeren.

  Micro Drilling Rigs

  Compacte boormachines

  • Gewichtsklasse: van 1 tot 10 ton
  • Mast lengtes: van 2 tot 5,5 meter
  • Toepassingen: stalen buispalen met groutinjectie, schroefpalen, stalen schroefpalen en geothermische boringen
  • Opties: boormotoren, dubbele boormotoren, boormotoren met percussie en vibro.
  Anchor Drilling Rigs

  Ankerboormachines

  • Gewichtsklasse: van 8 tot 32 ton
  • Mastlengtes: van 4 tot 14 meter
  • Toepassingen: groutankers, jet-grouting en geothermisch boringen
  • Opties: boormotor, dubbele boormotor, boormotor met percussie, mud pomp en groutpomp

  Boormachines voor jet-grouting

  • Gewichtsklasse: van 9 tot 36 ton
  • Boordiepten: van max. 12 tot max. 33 meter
  • Toepassingen: jet-grouting en groutkolommen
  • Opties: boormotor, boormotor met percussie, mud pomp en groutpomp

  Kennismaking?