Funderingsmachines en oplossingen voor speciale grond- en funderingstechnieken

Foundiz  is een jong gespecialiseerd bedrijf dat funderingsmachines en oplossingen biedt voor diepe grondverbeteringen en speciale funderingstechnieken. Wij leveren de meest geschikte funderingsmachines voor uw project en ondersteunen met advies. Door middel van onder andere heibaarheidsanalyses kunnen we de meest geschikte machine bepalen. Dit verzekerd u van een snelle en efficiënte uitvoering van uw project. Foundiz verkoopt zowel nieuwe- als gebruikte funderingsmachines.

Bekijk ook ons assortiment aan gebruikte machines.

Hierbij verlaat u de Nederlandse versie van onze website.

Verkoop

Wij leveren nieuw- en gebruikt funderingsequipment voor grond- en funderingstechnieken. U kunt bij ons terecht voor een boorstelling, heistelling, ankerboormachine, telescopische hijskraan op rups, heihamer, trilblok, vibroflot, powerpack, groutpomp en diverse speciale machines voor bijvoorbeeld diepwanden en jetgrouting.

Verhuur

Wij verhuren diverse soorten funderingsmachines zoals hei- en boorstellingen, trilblokken, damwanddrukmachines en heihamers. Heeft u tijdelijk equipment nodig? Bezoek onze verhuursite en regel snel online de gewenste machine. En staat uw gewenste machine er niet bij? Neem dan contact op en wij vinden de juiste oplossing.

Advies

U profiteert van meer dan 20 jaar Foundiz ervaring in de vakgebieden geotechniek, funderingstechniek en machinebouw. Op basis van paalspecificaties en grondgegevens kunnen wij de juiste machine voor het werk bepalen. Dit doen wij onder andere door het uitvoeren van een heibaarheidsanalyse. Zo bent u verzekerd van een vlotte uitvoering.