Funderingsmachines voor elke funderingstechniek

Foundiz is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat funderingsmachines verkoopt en verhuurt voor de meest uitéénlopende funderingstechnieken.

De beste funderingsmachines met professioneel advies voor het project.

Foundiz is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat funderingsmachines verkoopt en verhuurt voor vrijwel alle funderingstechnieken en grondtechnieken.

We leveren de beste funderingsmachines voor het project en kunnen ondersteuning bieden met advies. Foundiz verkoopt nieuwe en gebruikte machines. Met een heibaarheidsanalyse bepalen we de meest geschikte funderingsmachine die u verzekert van een snel en efficiënt funderingsproject.

onze partners

Maatwerk en emissievrije funderingsmachines door Foundiz

Bij Foundiz geloven we dat elk project uniek is en een aanpak op maat vereist. Dat is precies wat wij onze klanten bieden. Of u nu een kleine woningbouw opricht of een grootschalig industrieel project start, wij stemmen onze oplossingen af ​​op elk project.

Maar onze inzet gaat verder dan alleen maatwerk. Als onderdeel van onze missie om duurzame oplossingen te bieden, streven wij naar emissievrije funderingsmachines. In een wereld die steeds meer gericht is op het milieubewustzijn, nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Door te investeren in innovatieve technologieën en methoden willen we de impact van onze funderingsapparatuur op het milieu minimaliseren. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen en leveren van elektrisch aangedreven funderingsmaterieel. 

Wat is onze
aanpak?

Foundiz heeft een vernieuwende aanpak. We zijn benieuwd naar de visie onze klanten omtrent projecten en technieken, niet alleen nu maar ook in de toekomst! Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van funderingstechnieken en funderingsmachines begrijpen wij uw uitdagingen. Met ons brede productassortiment kunnen we helpen. We leveren nieuwe en gebruikte funderingsapparaten en verhuren ook allerlei soorten funderingsmachines.

Het uitvoeren van heibaarheidsanalyses is een voorbeeld van ons adviesaanbod. Op basis van paalspecificaties, grondrapport en gespecialiseerde software bepalen we de meest geschikte heihamer of trilblok voor u. Daardoor bent u verzekerd van het juiste apparatuur waarmee u het project veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

Micro Drilling Rigs
Video afspelen

Onze recente
publicaties

Foundiz levert het volledige assortiment van vrijhangende trilblokken en powerpacks van het befaamde merk Müller.
Foundiz levert een breed assortiment compacte boormachines van Beretta voor micro palen, geothermische boortoepassingen en voor grond- en bodemonderzoek.

Kennismaking?
Maak een afspraak

We bieden de beste funderingsmachines voor de klus en ondersteunen met advies