Equipment en oplossingen voor grond- en funderingstechnieken

Foundiz  is een jong gespecialiseerd bedrijf dat funderingsequipment oplossingen biedt voor diepe grondverbeteringen en funderingstechnieken. Wij leveren het meest geschikte equipment voor uw project en ondersteunen met advies. Door middel van onder andere heibaarheidsanalyses kunnen we de meest geschikte machine bepalen. Dit verzekerd u van een snelle en efficiënte uitvoering van uw project.

Bekijk ook ons assortiment aan gebruikte machines. Hierbij verlaat u de Nederlandse versie van onze website

Verkoop

Wij leveren funderingsequipment voor diepe grondverbeteringstechnieken en funderingstechnieken. U kunt bij ons terecht voor een boorstelling, een heistelling, een telescopische hijskraan op rups, funderingsmachine, heihamer, trilblok, vibroflot, powerpack, groutpomp en speciale machines voor bijvoorbeeld diepwanden en jetgrouting.

Verhuur

Wij verhuren specialistisch funderingsequipment voor grond- en funderingstechnieken. Heeft u tijdelijk equipment nodig? Bezoek onze verhuursite en regel snel online de gewenste machine. En staat uw gewenste machine er niet bij? Neem dan contact op en wij vinden de juiste oplossing.

Advies

U profiteert van meer dan 20 jaar Foundiz ervaring in de vakgebieden geotechniek, funderingstechniek en machinebouw. Op basis van paalspecificaties en grondgegevens kunnen wij de juiste machine voor het werk bepalen. Zo bent u verzekerd van een vlotte uitvoering.