Waarom Foundiz?

Foundiz maakt het verschil in vergelijking tot de traditionele producenten en aanbieders van funderingsequipment. Wij kennen de industrie op het gebied van grond- en funderingstechnieken als geen ander. We begrijpen de alledaagse uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Bijvoorbeeld uitdagingen op het gebied van productie, planning, kwaliteitscontrole, veiligheid, het vinden van gekwalificeerd personeel en het onderhouden van een goede relatie met uw opdrachtgevers. Naast onze missie om u te voorzien van het beste equipment vinden wij het ook belangrijk dat dit equipment op de best mogelijke manier wordt ingezet. Dit helpt u aan een betere efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en uiteindelijk een beter projectresultaat met hogere marges!

Snel & Efficiënt

Wij werken snel en efficiënt. Binnen 12 uur beantwoorden wij uw vraag telefonisch of via e-mail. Binnen 48 uur stellen wij een beoogde oplossing voor wat kan bestaan uit een aanbod voor advies zoals een heibaarheidsanalyse, de juiste machine voor het project of een voorstel voor project support.

Uitstekende kwaliteit

Wij bieden equipment aan met een hoge kwaliteitsstandaard. Of dit nu is voor verkoop of verhuur, dat maakt voor ons geen verschil. We verkopen alleen machines van de beste producenten zoals Dawson, Gilbert-Grizzly, Hitachi, Hemco, STA, Giken, Soiltek, Junttan en nog veel meer. Huur equipment wordt grondig getest en geïnspecteerd voordat het naar uw project gaat.

24/7 Support

Ervaar onze flexibele en klantgerichte aanpak. In gevallen waarbij u snel en betrouwbare ondersteuning nodig heeft neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij reageren snel en met oplossingen! Foundiz uw partner in “foundation businezz”.

Meer dan 20 jaar ervaring

Foundiz heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geotechniek, funderingstechniek, civiele techniek en machinebouw. We kennen de markt van grond- en funderingstechniek erg goed en zijn daardoor in staat u op de beste manier te adviseren. En mocht u al in het bezit zijn van het juiste equipment, geen probleem. Ook in deze gevallen kunnen wij u voorzien van advies om van ieder project een succes te maken!

Hoe werken wij?

Zo nu en dan ontvangen we aanvragen voor equipment op de volgende manier. “Kunt u mij een aanbieding sturen voor een trilblok om damwanden te heien met een 80 tons hijskraan?” We zouden dan kunnen zeggen, natuurlijk, eenvoudig, geen probleem en een aanbieding sturen en dan maar afwachten wat er gebeurt…

Maar bij Foundiz benaderen we de zaken op een andere manier. We willen graag weten wat onze klanten op hun projecten gaan doen, wat voor palen of damwanden en in wat voor grond? En komen er in de toekomst vaker van dit soort projecten? Want zo kan worden gekeken welke oplossing echt het verschil gaat maken, zowel voor dit project als voor toekomstige projecten! Welke oplossing gaat echt bijdragen aan de projectaanpak op korte en langere termijn? Is het nodig om te investeren in nieuw equipment, tools of materialen of kan verhuur of lease een oplossing zijn? Samen met u als klant wil Foundiz onderzoeken welke techniek en welk equipment voor u in de toekomst het verschil gaat maken. Ook wanneer dit gaat om iets nieuws in uw leveringspakket waarbij u ondersteuning wenst. En we gaan nog een stap verder, hoe gaan we dit realiseren zodat u meer winst maakt op uw projecten? Wij noemen het de Foundiz methode!