Foundiz sells and rents out piling equipment and supports with consultancy

Foundiz is een jong en gespecialiseerd bedrijf dat heimateriaal en oplossingen biedt voor grondconstructies en funderingstechnieken.

Waarom voor ons kiezen?

Foundiz maakt het verschil met conventionele leveranciers van apparatuur. Wij kennen de heibranche als geen ander. Naast onze drive om u te voorzien van het beste heimaterieel ondersteunen we u ook om het materieel op de best mogelijke manier in te zetten. Dit zal u helpen om de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit te verhogen en uiteindelijk een beter projectresultaat te behalen!

SNEL & EFFICIËNT

We werken snel en efficiënt. Binnen 12 uur beantwoorden we je vragen of verzoeken per telefoon of e-mail. Binnen 48 uur stellen we je de juiste oplossing voor op basis van het gewenste type apparatuur of adviesdienst.

24/7 HULP

Ervaar onze snelle ondersteuning en flexibele organisatie. Als je snelle en betrouwbare hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. We reageren snel en komen bij je terug met duidelijke oplossingen.

HOGE KWALITEIT

Wij bieden apparatuur en diensten van hoge kwaliteit. Het maakt niet uit of deze apparatuur te koop of te huur is. We verdelen alleen apparatuur van de beste fabrikanten, zoals Dawson, Gilbert-Grizzly, Soilmec, Mecbo, STA en nog veel meer.

25 JAAR ERVARING

Foundiz heeft wereldwijd meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geotechniek, heiwerken en de bouw van heimachines.

Hoe werken we?

Foundiz benadert dingen anders. We willen graag weten wat de plannen en doelen van onze klanten zijn voor hun projecten. Niet alleen in het heden, maar ook in de toekomst! Wij stellen oplossingen en apparatuur voor die echt bijdragen aan uw zakelijke aanpak op korte en lange termijn! Moet u investeren in nieuwe of gebruikte apparatuur of is huren een optie? Samen met onze klanten bekijkt Foundiz welke oplossing en aanpak echt voordelig is.