Groutpompen

Funderingstechnieken vereisen vaak groutinjectie, het injecteren bentoniet of chemische vloeistoffen zoals waterglas of andere mengsels. Foundiz biedt een breed assortiment groutinjectie- en mengapparatuur. We kunnen u de beste configuratie bieden die u nodig heeft. We leveren modulaire STA groutmengers en -pompen met diverse mogelijkheden om verschillende typen pompen, mixers en buffertanks te combineren.

Ontdek

  ONZE PARTNERS

  Groutpompen van Foundiz

  Op zoek naar groutpompen en mengers? Voor diverse funderingstechnieken is het injecteren van grout nodig. Bijvoorbeeld voor het boren van stalen buispalen in combinatie met groutinjectie. Ook jet-grouting is een funderingstechniek waarbij groutkolommen worden geproduceerd door onder hoge druk grout grondlagen te versnijden.

  STA dealer van groutpompen

  Foundiz is een betrouwbare distributeur en biedt een breed assortiment funderingsequipment van STA S.r.l. Ons specialistische assortiment bestaat uit een divers aanbod van groutinstallaties die zijn afgestemd op specifieke funderingstechnieken. De STA-groutpompen zijn ontworpen met het oog op modulariteit en bieden een variabele configuratie dat diverse combinaties van pompen, mixers en buffertanks mogelijk maakt. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke configuratie is geoptimaliseerd voor uw unieke toepassing.

  Grouting Equipment for sale
  Grouting Equipment

  Oplossingen op maat

  STA groutinstallaties bieden oplossingen die variëren van compacte en eenvoudige groutunits. Ideaal voor eenvoudige toepassingen tot geavanceerde, in containers samengestelde krachtige groutinstallaties die zijn ontworpen voor hogedruktechnieken zoals jet-grouting. Ons aanbod is breder dan de groutpompen zelf, aangezien ze kunnen worden uitgerust met een veelzijdige reeks aan opties, waaronder systemen voor het toepassen van cement big bags, cementsilo’s en automatische cementbevoorrading. De opties voor de aandrijfbron zijn al even divers, van betrouwbare schone dieselmotoren tot geavanceerde elektrisch aangedreven zero emissie versies.

  Groutpompen voor elke taak en toepassing

  STA-groutinstallaties verbeteren efficiëntie op de bouwplaats door een verscheidenheid aan opties. Terwijl op de standaard machines diverse functies handmatig instelbaar zijn voor parameters zoals groutvolume, pompsnelheid en groutdruk, gaan onze geavanceerde automatische systemen nog een stap verder. Bij de geavanceerdere groutpompen kunnen diverse functies vooraf worden geprogrammeerd, zodat elke hoeveelheid groutmengsel exact voldoet aan de vereiste samenstelling. De geavanceerde bedieningsystemen strekken zich uit tot cementdosering, met automatisch transport van silo’s naar groutpompen, zodat uw team zich kan concentreren op een zorgvuldige uitvoering van de funderingswerkzaamheden.

  Ontdek

  Ontdek Foundiz

  Play Video

  Veelzijdige oplossingen van Foundiz

  Op zoek naar grouting equipment? Voor verschillende funderingstechnieken is het injecteren van grout nodig. Bijvoorbeeld het boren van stalen palen in combinatie met groutinjectie. Ook jet-grouting is een funderingstechniek waarbij groutkolommen worden geproduceerd door onder een hoge groutdruk grondlagen te versnijden.

  Groutpompen

  • Maximaal debiet: van 30 tot 500 l/min
  • Maximale werkdruk: van 45 tot 250 bar
  • Vermogens elektromotoren: van 2,2 kW tot 40 kW
  • Opties: groutsilo, containerbehuizing, meng- en afvoercontainers
  Mixing Units

  Groutmengers

  • Productiecapaciteiten: van 5 m3 tot 40 m3/uur
  • Turbomixer capaciteit: 200 liter tot 1750 liter
  • Mengcapaciteit: 500 liter tot 4400 liter
  • Opties: groutsilo, containerbehuizing, meng- en afvoercontainers

  Groutpompen – Hogedruk

  • Maximale doorstroming: van 30 tot 500 l/min
  • Maximale groutdruk: van 45 tot 250 bar
  • Vermogens elektromotoren: van 2,5 kW tot 40 kW
  • Opties: groutsilo, opvangbak of mengbak

  Kennismaking?