Consultancy

Advies

Foundiz verzorgt advies en project support voor diverse toepassingen op het gebied van  funderingstechnieken en diepe grondverbeteringen. Op basis van projectspecificaties en grondgegevens kan Foundiz een heibaarheidsanalyse uitvoeren om het meest geschikte trilblok, heihamer of hydraulische drukmachine te bepalen. Foundiz helpt u goed voorbereid te kunnen starten met uw project zodat een professionele en snelle uitvoering wordt gegarandeerd. En koopt of huurt u equipment bij Foundiz, dan bieden wij u deze unieke service gratis aan!

Project support

Voor speciale funderingstechnieken en diepe grondverbeteringen biedt Foundiz naast equipment ook projectsupport aan. Deze projectsupport wordt door Foundiz aangeboden als extra optie naast de verkoop of verhuur van equipment. De projectsupport bestaat uit uitleg en begeleiding tijdens de uitvoering. Uw personeel wordt geïnstrueerd, begeleid en getraind om een succesvolle projectuitvoering te garanderen. Ons ervaren team helpt uw organisatie vertrouwd te raken met nieuwe technieken en equipment.

Wilt u meer weten over onze adviesdiensten en projectsupport? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak. Nadat u ons uw projectsituatie heeft voorgelegd kunnen wij een passend voorstel uitbrengen.