Foundiz offers consultancy services like drive ability predictions

Foundiz adviseert om u ervan te verzekeren dat uw aangeschafte of gehuurde funderingsmachine het meest geschikt is voor de klus. Op basis van paalspecificaties en grondrapport voeren we een heibaarheidsanalyse uit. U profiteert van onze ervaring.

Advies

Foundiz biedt advies en projectondersteuning aan voor diverse projecten op het gebied van grond- en funderingstechnieken. Op basis van projectspecificaties en grondgegevens kunnen we een de heibaarheid beoordelen om daarmee het meest geschikte trilblok, heihamer of damwanddrukmachine te bepalen. We helpen u om goed voorbereid aan het werk te gaan, zodat uw project soepel, succesvol en snel verloopt. Als u equipment bij Foundiz koopt of huurt, bieden wij deze unieke service gratis aan!

Projectondersteuning

Voor speciale funderingstechnieken of grondverbeteringsprojecten kan Foundiz projectondersteuning leveren. We zorgen voor het juiste funderingsequipment en support tijdens het werk. Uw mensen op het project worden deskundig geïnstrueerd, getraind en geholpen om u te verzekeren van een succesvolle projectuitvoering. Onze ervaren medewerkers helpen uw projectteam om vertrouwd te raken met nieuwe funderingstechnieken en gespecialiseerde funderingsmachines.

Kennismaking? Neem contact met ons op.