Advies

Foundiz biedt advies aan zoals heibaarheidsanalyses. We bieden adviesdiensten aan om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van het meest geschikte funderingsequipment voor uw project. Op basis van paalspecificaties en grondrapporten voeren we heibaarheidsanalyses uit. U profiteert van onze ervaring en expertise.

Advies

Foundiz biedt adviesdiensten en projectondersteuning aan voor verschillende soorten funderingsprojecten. Op basis van uw projectspecificaties en grondrapporten kunnen we een heibaarheidsanalyse uitvoeren om het meest geschikte trilblok, heihamer of damwanddrukmachine te bepalen. We helpen u om goed voorbereid aan de slag te gaan, zodat uw project soepel, succesvol en voorspoedig verloopt. Als u equipment bij Foundiz koopt of huurt, krijgt u deze unieke service gratis!

Naast specifiek projectadvies kan Foundiz u ook adviseren over het benodigde equipment voor diverse andere funderingstechnieken. Met meer dan 30 jaar ervaring in funderingstechnieken en bouwmachines kunnen wij u helpen om nieuwe funderingstechnieken aan uw leveringspakket toe te voegen. We kunnen u adviseren over de uitvoering van nieuwe funderingstechnieken, uw technici trainen en last but not least het meest geschikte funderingsequipment leveren.

consultancy
Project Support

Projectondersteuning

Voor speciale funderingstechnieken of grondverbeteringsprojecten kan Foundiz projectondersteuning bieden. We zorgen voor het juiste equipment en projectondersteuning voor het project. Uw mensen op het project worden geïnstrueerd, getraind en ondersteund om u te verzekeren van een succesvolle projectuitvoering. Onze ervaren medewerkers helpen uw projectteam om vertrouwd te raken met nieuwe technieken en gespecialiseerd funderingsequipment. We bieden deze service voor funderingsequipment dat is aangeschaft of is gehuurd bij Foundiz. Zijn er speciale vereisten of bijzondere projecten? Neem contact op met Foundiz om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor projectondersteuning.