Betonpompen en -mixers op rups

Een belangrijk aspect van funderingstechniek is het storten van beton. Foundiz biedt verschillende betonpompen en betonmixers op rupsen. Rupsbetonpompen van hoge kwaliteit, klaar om elke bouwplaats te betreden.

Ontdek

  ONZE PARTNERS

  Rupsbetonpompen te koop bij Foundiz

  Beton is een belangrijk bouwmateriaal voor funderingstechnieken. In de grond gevormde palen worden in situ gemaakt en vereisen op het werk een betonmengsel van hoge kwaliteit. De omstandigheden op bouwplaatsen kunnen echter uitdagend zijn. In veel gevallen kunnen betontruckmixers de funderingsmachines niet op korte afstand bereiken, zoals betonpompen op rups dat wel kunnen.

  Betonpompen op rups

  Betonpompen op rups zijn de beste oplossing als het gaat om betontransport en logistiek op de bouwplaats. Foundiz is dealer van Mecbo betonpompen. Betonpompen op rups zijn zeer geschikt om te rijden op moeilijk bereikbare bouwplaatsen en locaties. Door de rupsbetonpomp een strategische plek te plaatsen, kan deze worden bevoorraad door een normale betontruckmixer.

  Door het beton door speciale betonslangen te pompen, voorziet de rupsbetonpomp de funderingsmachine van de juiste betonflow waardoor het funderingswerk snel en soepel kan worden uitgevoerd. Mecbo rupsbetonpompen zijn speciaal ontworpen voor funderingswerkzaamheden en zijn verkrijgbaar met verschillende soorten dieselmotoren tot en met het emissieniveau Stage 5.

  Concrete Pumps for sale
  Concrete pumps by Foundiz

  Emissievrij: elektrisch aangedreven pompen

  Foundiz biedt ook emissievrije, volledig elektrisch aangedreven Mecbo rupsbetonpompen. De Mecbo betonpompen zijn verkrijgbaar met verschillende handige opties zoals een hogedrukreiniger, een draadloze interfacecomputer om draadloos te communiceren met de funderingsinstallatie voor het meest efficiënte funderingsproces. Andere functies zijn een automatisch smeersysteem, radiografische afstandsbediening en nog veel meer. Met de radiografische afstandsbediening kan de funderingswerker de rupsbetonpomp op een veilige manier besturen en positioneren en houdt hij zicht machinist van de funderingsmachine.

  Verschillende afmetingen en capaciteiten

  Mecbo betonpompen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende capaciteiten. Naast de rupsbetonpompen levert Foundiz ook betonmixerpompen met rupsaandrijving. Betonmixerpompen op rups zijn zeer geschikt om te gebruiken als buffercapaciteit in geval van lange transporttijden van truckmixers. Met de betonmixerpompen op rups is er altijd genoeg beton op locatie om een continu funderingsproces mogelijk te maken. Foundiz kan u ook voorzien van accessoires zoals hoogwaardige betonslangen, slangkoppelingen en aanbevolen diverse sets van reserveonderdelen.

  Ontdek

  Ontdek Foundiz

  Play Video
  Cartrack Pump

  Cartrack betonpomp

  • Onderwagen: rups
  • Capaciteit: tot 100 m3 per uur
  • Prestaties: motor 132 kW / 180 pk
  • Kenmerken: radiografische afstandsbediening
  • Opties: bordessen rondom, hogedrukreiniger
  Robotrack Pump

  Robotrack pomp

  • Onderwagen: rups
  • Capaciteit: tot 120 m3 per uur
  • Prestaties: motor 154 kW / 210 pk
  • Bereik: giek van 18 meter hoog tot het grootste type met 33 meter
  • Kenmerken: kinematische gieksecties, watertank, radiografische afstandsbediening
  Beton Cap Mixer Pump

  Betonmixerpomp

  • Onderwagen: rups
  • Capaciteit: tot 80 m3 per uur
  • Prestaties: motor 150 kW / 200 pk
  • Kenmerken: bordessen rondom, watertank, radiografische afstandsbediening

  Kennismaking?