Betonpompen

Foundiz levert diverse rupsbetonpompen en rupsmixers voor alle soorten funderingstechnieken.

Een belangrijk onderdeel van funderingstechnieken is het storten van beton. Foundiz levert verschillende rupsaangedreven betonpompen en betonmixers. Rups aangedreven machines van hoge kwaliteit, klaar om op elke bouwplaats uit de voeten te kunnen. Foundiz levert een compleet assortiment betonpompen die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld voor funderingswerkzaamheden. De moderne betonpompen kunnen draadloos communiceren met funderingsmachines om de juiste betonhoeveelheid en pompsnelheid in te stellen. Dit draagt bij aan een hoge kwaliteitsborging van in de grond gevormde paalsystemen

concrete pumps
CarTrack-P6-2

Cartrack betonpomp

RoboTrack-18mt-2

Robotrack betonpomp

Beton-Cap-2

Beton Cap Mixerpomp

Betonpompen te koop bij Foundiz

Beton is één van de belangrijkste bouwmaterialen voor funderingstechnieken. In situ vervaardigde paalsystemen vereisen betonmengsels van hoge kwaliteit die ook nog eens op een snelle manier moeten worden verwerkt. De omstandigheden op bouwplaatsen kunnen echter uitdagend zijn. In veel gevallen is het lastig voor truckmixers om de funderingsmachines op korte afstand te benaderen. Rupsaangedreven betonpompen kunnen uitkomst bieden!

Betonpompen op rups

Betonpompen met rupsaandrijving zijn de beste oplossing als het gaat om logistiek en transport van betonmengsels op de bouwplaats. Foundiz is dealer van Mecbo betonpompen. Betonpompen op rups zijn zeer geschikt om te rijden op moeilijk bereikbare locaties of op terreinen met weinig draagkracht. Door de rupsbetonpomp op de juiste plek op de bouwplaats op te stellen, kan deze eenvoudig worden bereikt en bevoorraad door een normale truckmixer.

Door het verpompen van het betonmengsel door speciale betonslangen, voorziet de rupsbetonpomp de funderingsmachine van de juiste hoeveelheid betonmengsel waardoor het productieproces snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Mecbo rupsbetonpompen zijn speciaal ontworpen voor funderingswerkzaamheden en zijn verkrijgbaar met verschillende soorten dieselmotoren tot en met het emissieniveau Stage 5.

concrete-pump
concrete-pumps-foundiz

Uitstootvrij: elektrisch aangedreven pompen

Foundiz biedt ook emissievrije, volledig elektrisch aangedreven Mecbo rupsbetonpompen. De Mecbo betonpompen zijn verkrijgbaar met verschillende handige opties zoals een hogedrukreiniger en een draadloze interfacecomputer om te communiceren met de funderingsmachine voor het meest efficiënte funderingsproces. Andere functies zijn een automatisch smeersysteem, radiografische afstandsbediening en nog veel meer. Met de radiografische afstandsbediening kan de operator de rupsbetonpomp op een veilige manier besturen en positioneren terwijl hij zicht houdt op de machinist van funderingsmachine.

Verschillende maten en capaciteiten

Mecbo betonpompen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende capaciteiten. Naast de rups betonpompen levert Foundiz ook betonmixerpompen op rupsen. Betonmixerpompen op rups zijn zeer geschikt om te gebruiken als buffercapaciteit op projecten met lange aanrijtijden vanuit de betoncentrales. Met de betonmixerpompen op rups is er altijd genoeg beton op de bouwplaats om een continu funderingsproces te garanderen. Bij Foundiz kunt u ook terecht voor diverse accessoires zoals hoogwaardige betonslangen, slangaansluitingen en aanbevolen sets met reserveonderdelen.