Deksloofbekistingssysteem

Dit innovatieve bekistingssysteem voor betonnen deksloven, ontwikkeld door Dawson Construction Plant (DCP), is snel en efficiënt en zorgt voor veilig werken op hoogte en rond water.

Foundiz introduceert vernieuwende betonbouw met het DCP deksloofbekistingssysteem. Dankzij de naadloze combinatie van solide techniek en efficiënt ontwerp belooft dit systeem niet alleen een gestroomlijnde montage en demontage, maar ook een geweldig eindresultaat. Of u nu kiest voor kopen of huren, Foundiz zorgt ervoor dat uw project wordt uitgevoerd met de beste oplossingen.

capping beam systems

Standaard deksloofbekistingssysteem

Medium bekistingssysteem

Bekistingssysteem voor zwaar gebruik

Deksloofbekistingssysteem door Foundiz

Foundiz verkoopt en verhuurt het innovatieve deksloofbekistingssysteem van Dawson Construction Plant (DCP). Dit bekistingssysteem is ontworpen voor de realisatie van betonnen deksloven op damwanden, combiwanden, secanspalen en varianten op deze typen kerende constructies.

Combinatie van sterk staal & soffit panelen

Het DCP deksloofbekistingssysteem is gebaseerd op een combinatie van solide stalen supporten in combinatie met de zogenaamde Soffit panelen. De Soffit-panelen zijn stalen platformen gecombineerd met een lange rij uitgelijnde aluminium staven. De supporten kunnen aan de damplanken worden bevestigd door een spindel, voorzien van schroefdraad en harde punten aan weerszijden, in de vleugels van de stalen damplanken te schroeven.

capping-beam-systems-foundiz
capping-beam-systems (1)

Gemakkelijk te bevestigen en aan te passen

Voor zwaardere belastingen worden de steunen in stalen ophangbeugels geplaatst die in de damplanken haken. Na het plaatsen van de supporten, in normale toepassingen twee supporten per paneel, kan het Soffit-paneel op de supporten worden geplaatst. Na het bevestigen en afstellen van het paneel kunnen de aluminium staven van de Soffit panelen in de vorm van de damwand of combiwand worden geschoven. Na deze handeling kan de verticale bekisting worden geplaatst, met een traditionele bekisting of met een systeembekisting. Dit innovatieve bekistingssysteem is gebruiksvriendelijk en zo praktisch ontwikkeld dat een productiesnelheid van 15 strekkende meter per dag haalbaar is.

Snelle montage en demontage

Het DCP deksloofbekistingssysteem is niet alleen snel te monteren, ook de demontage na het storten en de uitharding van beton is eenvoudig en snel. Het DCP deksloofbekistingssysteem is verkrijgbaar in drie versies, van licht, middelzwaar tot zwaar. Voor uw specifieke project wordt een snelle analyse gemaakt wat resulteert in een schematische tekening met het voorgestelde type bekistingssysteem. Dit rekeninghoudend met de toelaatbare belastingen van het beton. Naast de aanschaf van dit bekistingssysteem is huren ook mogelijk bij Foundiz.