Boorkranen

Foundiz biedt het complete assortiment boorkranen van Soilmec.

Zaken doen met Foundiz komt neer op het inwinnen van deskundig advies met betrekking tot het selecteren van de meest ideale machines voor uw specifieke funderingstechnieken. Naast het assortiment van complete boorkranen biedt Foundiz een indrukwekkende range aan bijbehorende accessoires, zoals onder andere betonpompen op rups, betonslangen en een assortiment boortools variërend van avegaarboren en boorpunten tot innovatieve boorschrapers.

Wat Foundiz echt onderscheidt, is het complete pakket dat het aanbiedt om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Het team van technische specialisten heeft een schat aan ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie, zodat uw boorkranen in topconditie blijven.

Dr
Dedicated CFA Rigs

Speciale CFA boorkranen

Drilling Rigs

Boorkranen

Kelly Drilling Rigs

Kelly boorkranen

Boorkranen te koop

Foundiz is gespecialiseerd in de verkoop van boorkranen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Als officiële dealer van Soilmec levert Foundiz met trots het hele spectrum producten van dit beroemde merk.

De verschillende mogelijkheden met boorkranen

Boorkranen spelen een cruciale rol bij de uitvoering van trillingsvrije paalsystemen. Naast de zeer bekende funderingstechnieken zoals CFA-palen (continuous flight auger) en grote diameter boorpalen, kunnen deze veelzijdige boorkranen ook worden gebruikt voor diverse andere funderingstechnieken. Een voordeel van Soilmec boorkranen is hun relatief lage gewicht, wat economisch voordelig is voor transport en toegang tot verschillende werklocaties.

drilling rigs for sale
Monitoring & Register System

Meetregistratiesysteem

Een belangrijk aspect van de boorkranen is het Drilling Mate System (DMS). Dit systeem regelt niet alleen nauwkeurig de werking van de boorkraan, maar bewaakt en registreert ook de productiegegevens van de palen. Deze verzamelde data bevorderd de algemene kwaliteitsborging van de funderingswerkzaamheden. Het scala aan funderingstechnieken dat wordt uitgevoerd met door Foundiz geleverd materieel omvat alles van trillingsvrij in de grond gevormde palen met grondverdringing tot geschroefde stalen buizen met groutinjectie. Daarnaast reikt de expertise van Foundiz uit tot oplossingen voor Down The Hole (DTH) boren.

Modificatiekits voor uw boorkranen

Foundiz is een innovator in de sector en heeft modificatiekits ontworpen waarmee een standaard boorkraan kan worden omgebouwd tot een damwandmachine. Deze transformatie kan ook in een handomdraai weer worden omgekeerd. Deze unieke oplossing, beschermd onder een exclusief patent van Foundiz, illustreert de pioniersgeest van de organisatie om veelzijdigheid van het machinepark te vereenvoudigen.