Trilblokken

Trilblokken voor het heien en trekken van damplanken, buispalen, H-balken en diverse andere paaltypen

Foundiz levert alle soorten hydraulische trilblokken. Trilblokken zijn zeer geschikt voor het installeren van damplanken, buispalen, betonpalen, in de grondgevormde paalsystemen en grondverdichtingstechnieken. Foundiz verkoopt alle soorten trilblokken zoals aanbouwtrilblokken voor graafmachines, Gilbert Grizzly MultiGrip trilblokken en vrijhangende trilblokken compleet met bijbehorende powerpacks.

vibro hammers

Aanbouwtrilblok

Gilbert-Grizzly-Multigrip-Vibro-800x604

Gilbert Grizzly Multigrip trilblok

Vrijhangende trilblokken

Trilblokken te koop

Trilblokken, ook wel bekend als vibro’s, zijn zeer geschikt om stalen damwanden, stalen casings en H-balken op een snelle en economische manier in verschillende grondsoorten te trillen. Foundiz levert allerlei soorten hoogwaardige trilblokken van de beste fabrikanten uit Europa en Canada.

Aanbouw trilblokken

Voor aanbouwtrilblokken in combinatie met een graafmachine, de zogenaamde EMV’s, levert Foundiz het complete assortiment van Dawson Construction Plant. De Dawson EMV’s zijn robuust, gebruiksvriendelijk en relatief licht van gewicht. Binnen een paar minuten kunnen ze aan een hydraulische graafmachine worden bevestigd. Foundiz levert verschillende adapters voor alle soorten graafmachines of snelkoppelingen om het EMV trilblok aan te sluiten op een hydraulische graafmachine. Naast standaard EMV trilblokken biedt Foundiz ook de range sidegrip trilblokken van Gilbert Products aan, de zogenaamde Gilbert Grizzly MultiGrip trilblokken. Voor het zwaardere werk levert Foundiz het volledige assortiment vrijhangende trilblokken van Müller.

vibro-hammer-foundiz
vibro-hammers-foundiz

Dealer van Müller

Dit beroemde Duitse merk, dat deel uitmaakt van de Terra Infrastructure Group, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Foundiz is dealer van Müller en verkoopt de vrijhangende trilblokken samen met de bijbehorende hydraulische powerpacks. Müller trilblokken zijn zeer geschikt voor het heien van een breed scala aan damplanken, van lichte korte planken tot zeer grote zware damplanken en stalen casings voor de meest uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld voor damwanden in de buurt van kanalen en havens. Mülller trilblokken zijn ook zeer geschikt voor offshore projecten. Bijvoorbeeld voor het trillen van stalen damplanken en mono piles.

Geweldige support door Foundiz

Ons team van specialisten helpt u bij de inbedrijfstelling van nieuw equipment en het onderhoud. Bij Foundiz kunt u ook terecht voor de originele reserveonderdelen. Twijfelt u over het juiste type trilblok, dan kan Foundiz uitkomst bieden met een heibaarheidsanalyse. Op basis van een grondrapport in combinatie met paalspecificaties kan een heibaarheidsanalyse worden uitgevoerd met behulp van gespecialiseerde software in combinatie met onze knowhow. Zo bent u verzekerd van het juiste equipment voor het project.