Multigrip trilblokken

Foundiz verkoopt en verhuurt Gilbert Grizzly MultiGrip trilblokken

Met een focus op uitstekende projectprestaties helpt Foundiz klanten bij het kiezen van het juiste type MultiGrip trilblok. Een combinatie van grondrapporten en paalspecificaties resulteert in een op maat gemaakte oplossing die precies voldoet aan de eisen van het project. Bovendien biedt de huurvloot van Foundiz een “try before you buy” oplossing, zodat klanten de voordelen en prestaties van deze MultiGrip trilblokken kunnen ervaren.

multigrip vibro hammers

Gilbert Grizzly Multigrip MG-60

Gilbert Grizzly Multigrip MG-90

Opties voor MultiGrip trilblokken

MultiGrip trilblokken van Foundiz

Foundiz verkoopt sidegrip trilblokken voor graafmachines. Als dealer van de Gilbert Grizzly MultiGrip trilblokken levert Foundiz de MG-60 en de zwaardere MG-90 MultiGrip trilblokken.

Unieke kenmerken

De MultiGrip trilblokken zijn geschikt om de damplanken of palen vanaf de zijkant vast te pakken. Op deze manier is de paallengte niet beperkt tot de reikhoogte van de graafmachine, omdat het trilblok niet bovenop de damplank of paal hoeft te worden geplaatst. De zijarmen zijn op een speciale manier ontworpen waardoor ze geschikt zijn om stalen damwanden, buispalen en H-balken vast te grijpen.

Naast het zijdelings klemmen van de damplanken en palen hebben de MultiGrip trilblokken ook een klem aan de onderkant. Op deze manier kunnen de palen worden verdiept tot de gewenste hoogte nadat ze eerst zijn op diepte zijn getrild met behulp van de zijarmen.

multigrip-vibro-hammer
vibrohammer

Grote veelzijdigheid voor uitéénlopende funderingstechnieken

De MultiGrip trilblokken zijn veelzijdig in gebruik omdat ze geschikt zijn voor diverse type damplanken en paalsoorten. Met een Gilbert Grizzly MultiGrip trilblok kunt u uw graafmachine eenvoudig ombouwen tot een multifunctionele funderingsmachine. Naast het gebruik van de MultiGrip trilblok op een hydraulische graafmachine ontwikkelde Foundiz een manier om een MultiGrip trilblok ook te gebruiken in combinatie met een funderingsmachine met makelaar. Met deze gepatenteerde technologie kan een standaard boorkraan worden omgebouwd tot een damwandmachine. Het gebruik van een MultiGrip trilblok in een funderingsmachine heeft diverse voordelen en maakt het mogelijk om met een standaard funderingsmachine veel meer andere funderingstechnieken uit te voeren.

Gecontroleerde en eenvoudige bediening

De MultiGrip trilblokken worden geleverd met een geavanceerd besturingssysteem waarmee de machinist de damplanken en palen soepel in verticale positie kan trillen. De machinist kan naar eigen wens de joystickfuncties programmeren voor een optimale bediening en controle. Tijdens het trillen kan de machinist alle parameters volgen en de instellingen wijzigen op een helder meerkleurenscherm. Foundiz kan u de juiste maat MultiGrip trilblok aanbieden door de heibaarheid te beoordelen. Op basis van een grondrapport en paalspecificaties kan het juiste type MultiGrip trilblok worden bepaald. Foundiz heeft verschillende machines in haar verhuurvloot, dus “try before you buy” is een serieuze mogelijkheid om u te overtuigen van alle voordelen van een MultiGrip trilblok.