Trilblokken

Foundiz levert alle verschillende soorten hydraulische trilblokken. Trilblokken zijn zeer geschikt voor het installeren van damplanken, buispalen, betonpalen, in de grond gevormde palen en grondverdichtingstechnieken. Foundiz verkoopt alle soorten trilblokken, zoals aanbouwblokken voor een graafmachine gemonteerde trilblokken, Gilbert Grizzly MultiGrip vibrohamers en vrijhangende vibrohamers compleet met power packs.

Kom meer te weten

  ONZE PARTNERS

  Trilblokken te koop

  Trilblokken zijn de beste keuze voor het heien van stalen damwanden, stalen buizen en profielen in verschillende grondsoorten. Bij Foundiz presenteren we een uitgebreid assortiment vibrohamers van verschillende fabrikanten, zodat we een veelzijdige selectie hebben die aan uw behoeften voldoet.

  Aanbouw trilblokken

  Foundiz levert een compleet assortiment aanbouwblokken voor graafmachines, beter bekend als EMV’s, van fabrikant Dawson Construction Plant. Deze Dawson EMV’s combineren robuustheid met een relatief licht machinegewicht. De montage op hydraulische graafmachines neemt slechts enkele minuten in beslag, dankzij een brede selectie van adapters voor verschillende typen graafmachines. Naast de standaard aanbouwblokken heeft Foundiz ook een modellijn van sidegrip triblokken bestaande de Gilbert Grizzly MultiGrip-trilblokken van Gilbert Products, welke zijn ontworpen voor toepassingen waarbij paalelemtenen zijwaarts kunnen worden geklemd. Voor zwaardere klussen leveren wij de complete rangen van vrijhangende triblokken van Müller.

  Vibro hammer for sale
  Vibro Hammers by Foundiz

  Dealer van Müller

  Dit beroemde Duitse merk, dat deel uitmaakt van de Terra Infrastructure Group, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Foundiz is distributeur van Müller en verkoopt de vrijhangende trilblokken samen met hydraulische aggregaten. Müller trilblokken zijn zeer geschikt voor het heien van een breed scala aan damplanken, variërend van lichte korte palen tot zeer grote zware damplanken en stalen casings voor de meest uiteenlopende soorten projecten. Bijvoorbeeld voor damwanden langs kanalen, sluizen en havens. De Mülller trilblokken zijn ook geschikt voor offshore werkzaamheden zoals het heien van jacket piles en mono piles. Foundiz biedt ook veel verschillende funderingsmachines aan, zoals gebruikte trilblokken of heihamers!

  Geweldige support door Foundiz

  Ons team van specialisten staat klaar om te helpen bij de inbedrijfstelling en het onderhoud van trilblokken, zodat ze probleemloos werken. Bovendien levert Foundiz originele reserveonderdelen voor deze trilblokken, zodat ze lang meegaan. Als u niet zeker weet welke triblok u moet kiezen, dan biedt Foundiz een oplossing in de vorm van heibaarheidsanalyse. Voor heibaarheidsanalyses maakt Foundiz gebruik van gespecialiseerde software en expertise, waarbij grondrapporten en paalspecificaties worden gebruikt om het optimale trilblok of heihamer voor uw project te bepalen. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw funderingsequipment precies is afgestemd op de uit te voeren klus.

  Kortom, Foundiz levert niet alleen trilblokken; we bieden een pakket aan expertise, ondersteuning en equipment. Met Foundiz als partner bent u gegarandeerd van de meest geschikte machine, zodat u verzekerd bent van optimale projectresultaten.

  Neem een kijkje

  Ontdek Foundiz

  Play Video
  Excavator Mounted Vibro

  Aanbouwblok

  • Frequentie: hoog frequent
  • Excentrisch moment: van 0,7 tot 9 kgm
  • Toepassingen: damplanken, buispalen en stalen balken
  • Opties: verlengstuk de z.g. “goose neck”, snelwissel, buisklemmen
  Gilbert Grizzly Multigrip Vibro

  Gilbert Grizzly MultiGrip trilblok

  • Frequentie: hoog frequent
  • Excentrisch moment: van 7 tot 9 kgm
  • Bijzonderheid: grijpt palen zijwaarts en er kan tevens met met damwandklem bovenop de damplank of paal worden gewerkt
  • Toepassingen: damplanken, buispalen en stalen balken
  • Opties: free floating uitvoeringssysteem, speciale armen en 5,6″ kleurenmonitor
  Free suspended vibro hammers

  Vrijhangende trilblokken

  • Frequentie: standaard of variabel moment voor minder trillingen
  • Excentrisch moment: van 12 tot 130 kgm
  • Toepassingen: damplanken, buispalen, combiwanden, bodemverdichting en het trekken van palen
  • Opties: buisklemmen, paalklemmen voor het trekken van palen, monitoringsystemen en oplossingen op maat

  Kennismaking?